Scroll naar beneden voor meer informatieAnamnese en behandelplan in mijn praktijk in Wierden
Na het maken van een eerste afspraak krijg je een intakeformulier toegezonden met een afspraakbevestiging. Tevens krijg je de leidraad infectie preventie covid 19 via de mail toegezonden indien van toepassing.  Zo wordt de veiligheid zoveel mogelijk gewaarborgd. 

In het eerste gesprek (intake) wordt het ingevulde intakeformulier samen besproken.
Bij het doornemen zal ik nadere vragen stellen over de klachten en je gezondheid (de anamnese). Voor een juiste inschatting van de behandelmogelijkheden is het noodzakelijk dat de vragen op het intakeformulier zo goed en volledig mogelijk worden beantwoordt en ingevuld.
Vervolgens wordt de tong bekeken. Ook onderzoek ik het aangedane gebied.
Op basis van al deze informatie wordt de diagnose gesteld en wordt het behandelplan met je besproken. Daarbij tracht ik een inschatting te maken van het aantal behandelingen die ik verwacht dat nodig is om je klachten optimaal te behandelen. Chronische klachten hebben doorgaans meer tijd nodig dan acute klachten. Wanneer nodig, zal ik na toestemming hierover, overleg plegen met de huisarts.
Wanneer ik een ernstige aandoening vermoed zal ik direct verwijzen naar de huisarts.
Het is mogelijk dat ik aanvullende diagnostische onderzoeken adviseer om een beeld te krijgen van onder meer de vitamine en mineralen tekorten, de darmdisbalans, voedselintoleranties. Vanuit die conclusies heel gericht de disbalans aan te pakken en de juiste voeding of supletie ondersteuning te adviseren.

Vervolgens begint de behandeling waarbij ik gebruik maak van verschillende behandelmethoden. Bij iedere vervolg behandeling worden er weer korte vragen gesteld en wordt de tongdiagnostiek toegepast om de behandeling af te stemmen op de conditie op dat moment. Tussentijds wordt regelmatig de behandeling geëvalueerd, besproken wat de verwachtingen zijn en het behandelplan eventueel bijgesteld.

Praktijk voor yoga en Chinese geneeswijzen onthoudt zich van het stellen van medische diagnoses. Adviezen en behandelingen zijn gebaseerd op kennis uit de complementaire geneeskunde en moeten als aanvulling op de reguliere medische behandelingen en adviezen worden gezien, niet als vervanging hiervan.

Praktijk voor yoga en Chinese geneeswijzen zal nooit claimen bepaalde ziekten of aandoeningen te kunnen genezen. De  praktijk voor yoga en Chinese geneeswijzen zal nooit adviseren om een door een arts aangeraden medicatie of behandeling te stoppen of te veranderen zonder dit met de huisarts te overleggen.

 gonnie-nieuwsbrief2

Uniek in mijn praktijk: tijd voor de gezondheidsklachten en voor de behandeling.
Een advies op maat want iedere persoon is uniek! 

Zie vergoedingen en tarieven.

Zie ervaring patienten.

bel mij om informatie te geven / afspraak te maken

Voor meer informatie of om een afspraak te maken klik hier.

Nieuws

De webshop is verplaatst naar de website www.mestcelactivatie-syndroom.nl  ook te vinden via www.mcasnederland.nl   Alle boeken en andere producten zijn via deze site te bestellen.

Overgewicht en spijsverteringsklachten gaan veelal samenIn mijn praktijk kijk ik naar jouw disbalans en constitutie. Voedingsadviezen in combinatie met acupunctuur zijn een schitterend hulpmiddel. Er wordt een plan op maat gemaakt met snel zichtbare resultaten. Interesse? Maak  een afspraak voor advies en behandeling. 

Allergie en intoleranties: er zijn steeds meer mensen die overgevoelig reageren op voeding. Herken je je daarin en ben je op zoek naar handvatten?  

‘De ware ontdekkingsreis ligt niet in het verkennen van nieuwe streken, maar in het kijken met nieuwe ogen.'

TOP