Scroll naar beneden voor meer informatie 

Vergoedingen van zorgverzekeraars

De praktijk is aangesloten bij de Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten. Deze vereniging is erkend voor het verstrekken van een vergoeding van de behandeling. AGB code, praktijkcode en prestatiecode: acupunctuur staan vermeld op de rekening van het consult.
Tevens geregistreerd bij de RBCZ/TCZ als BCZ registertherapeut. De RBCZ is een overkoepelende organisatie die HBO beroepsbeoefenaars certificeert en registreert.
Hierdoor worden de behandelingen door vrijwel alle zorgverzekeraars, afhankelijk van het verzekeringspakket, gedeeltelijk of geheel vergoed. Je dient zelf te informeren bij de verzekeringen naar de vergoedingen. Als therapeut ben ik ingeschreven in het RBCZ-register, en registertherapeut BCZ en ben onderhevig aanTCZ-tuchtrecht. Vandaaruit is er  een onafhankelijke klachtencommissie (RBCZ/TCZ). Tevens ingeschreven bij de kamer van koophandel.

Tarieven 2021

- eerste, uitgebreid consult (ca. 1¼ uur) € 95,00
- vervolgconsult acupunctuur (ca. 45 min) € 66,00
- vervolgconsult kort (max. ½ uur) € 43,00 *
- vervolgconsult acupunctuur (ca. 60 min.) € 86,00
- eerste uitgebreid consult kinderen (tot ca. 12 jaar) € 68,00
- vervolgconsult kinderen kort (max. ½ uur) € 43,00 *
* mits gekozen behandelwijze dit toelaat
Indien een afspraak niet uiterlijk 24 uur van te voren wordt afgezegd,
ben ik genoodzaakt de geplande tijd in rekening te brengen.

Telefonische korte consulten €15,00 (de rekening kan per bank worden voldaan).
Telefonische afspraken en consulten kunnen plaatsvinden op werkdagen tussen 8.00 en 9.00 uur en daarnaast is de praktijk iedere dag bereikbaar via de mail. 
Online consulten zijn mogelijk voor adviezen op het gebied van voeding, bespreken voedingsdagboek en overige. Bij het maken van een online afspraak krijg je van mij een link toegezonden voor een consult via Teams  De tarieven zijn hetzelfde als in mijn praktijk.

De betaling is contant/ per bank na ieder consult. Per uitzondering is betaling via de bank te overleggen.

Landelijke Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT) zie vergoeding consulten

www.rbng.nl

 

bel mij om informatie te geven / afspraak te maken

Voor meer informatie of om een afspraak te maken klik hier.

Nieuws

De praktijk is open voor acupunctuur, kruiden en massage. Wanneer u een afspraak voor behandeling maakt krijgt u een bevestiging per mail toegezonden met daarbij de leidraad infectie preventie Covid 19. Samen zorgen we voor veiligheid van elkaar.

YOGA LESSEN De yogalessen zijn gestart. Gratis ontspanningsoefeningen van Gonnie zijn te vinden op www.soundcloud.com (zoeken: Gonnie van de Lang).  

NIeuw: binnenkort verschijnen er voedingslijsten met hoog en laag histamine gehalte te gebruiken bij MCAS en histamine intolerantie (medio december 2021)
Binnenkort verschijnt het eerste in Nederland geschreven boek over mestcelactivatiesyndroom (MCAS).  Verschijningsdatum medio januari/februari 2022. Interesse zend mij een mail.

Overgewicht en spijsverteringsklachten gaan veelal samenIn mijn praktijk kijk ik naar je disbalans en constitutie en pas daar de voedingsadviezen samen met de persoon op aan. In combinatie met TCM wordt er een plan op maat gemaakt met snel zichtbare resultaten.  Interesse en gemotiveerd? Maak een afspraak. 

Allergie en intoleranties: er zijn steeds meer mensen die overgevoelig reageren op voeding. Herken je je daarin en ben je op zoek naar handvatten? Triggers kunnen hormonale veranderingen zijn zoals de puberteit, zwangerschap en overgang. 

‘De ware ontdekkingsreis ligt niet in het verkennen van nieuwe streken, maar in het kijken met nieuwe ogen’.

TOP