Skip to main content

Workshops

Jaarlijks geeft Gonnie sinds 2005 voetmassage cursussen bij Syntra West in Brugge. In totaal hebben er meer dan 400 mensen deelgenomen aan de voetmassage cursussen in Brugge, Kortrijk en Gent.
De cursisten zijn ieder jaar zeer enthousiast en geven een goed als eindscore.

Syntra West is een opleidingsinstituut dat in 1960 werd opgericht onder de naam Vormingsinstituut voor KMO. Deze campus biedt opleidingen in diverse sectoren aan, zowel in dag- als avondonderwijs in zes campussen verspreid over heel West-Vlaanderen. De praktijkgerichte aanpak staat ervoor garant dat je de kennis die je bij Syntra West opdoet, ook meteen professioneel kunt toepassen. Sinds 2002 draagt het de naam Syntra West. In maart 2005 behaalde Syntra West de ISO -certificatie voor de hele organisatie.

Gonnie geeft al vele jaren een keer per jaar in het najaar op de campus in Brugge voet- en onderbeenmassage cursussen. Na het verschijnen van haar eerste boek ‘Op goede voet’ in 2000 kwam er een uitnodiging om een lezing te geven over haar boek met de voetmassage technieken. Van het een kwam het ander en sinds 2005 geeft Gonnie jaarlijks voetmassage cursussen bij Syntra West op de campus in de schitterende plaats Brugge. Daarnaast is Kortrijk en Gent voor Syntra.

De groepen zijn altijd volgeboekt met zeer enthousiaste cursisten. Regelmatig zijn er zelfs belangstellenden uit Nederland aanwezig. Cursisten die wonen in Brabant of de grensstreek.

De evaluaties zijn zeer goed en de eendaagse cursus is praktisch, ieder kan direct aan de slag met de geleerde voetmassage technieken. Sinds dit jaar (2016) krijgen de cursisten het derde boek van Gonnie ‘Gezonde voeten, een goede basis’ (het vervolg op ‘Op goede voet’) gratis bij de cursus. Zo kan de cursist de foto’s met de voetmassage technieken met de informatie over essentiële oliën thuis bestuderen. 

Gonnie hoopt nog vele jaren voor Syntra West les te blijven geven aan zeer positieve, leergierige cursisten. Tevens ieder jaar te genieten van de schitterende stad Brugge en omgeving.

Workshops gezichtsdiagnose en guasha gezicht

Al vele jaren geeft Gonnie samen met Rochelle van Doorn van Bellabaci Nederland workshops gezichtsdiagnose en de jadesteenmassage waarbij Rochelle het onderdeel cupping behandeld.

Foto’s Workshop gezichtsdiagnose, gezichtscupping en een jadesteengezichtsmassage.