Scroll naar beneden voor meer informatieYoga online

Juist nu is er volop behoefte aan middelen ter ondersteuning van de gezondheid en stress reductie voor alle werknemers. Thuiswerken levert veel stress op, de gehele situatie momenteel geeft bij iedereen een hoge mate aan stress. Daardoor is er steeds meer behoefte aan yoga in de vorm van lichaamsoefeningen, adem- en ontspanningsoefeningen. Een 'yoga op het werk' app is het middel om daaraan te voldoen.

Een yoga - app heeft als voordelen

-  het is heel toegankelijk voor iedereen
-  laagdrempelig, werknemers kiezen zelf de oefeningen waar ze behoefte aan hebben
   en wanneer ze deze willen gaan beoefenen.
-  de oefeningen kunnen thuis worden toegepast in de eigen omgeving
-  er is geen bepaalde lenigheid vereist
 -  de oefeningen zijn niet zweverig of alleen bedoeld voor softies een
     beeld wat er soms nog is van yoga.

Referenties

De 'yoga op het werk' app voor het Deltion college in Zwolle is in ontwikkeling. Een app met zo'n 15 oefeningen varierend van nek, schouder, rug, voet, hand- en polsoefeningen tot adem en ontspanningsoefeningen en oefeningen om beter te slapen. 

De opnames worden gedaan in de studio van het Deltion college.
Enkele foto's van de filmpjes met yoga oefeningen voor o.a.schouders, nek en voeten.

Yoga App

yoga-app1

yoga-app2

yoga-app3

yoga-app4

yoga-app5

bel mij om informatie te geven / afspraak te maken

Voor meer informatie of om een afspraak te maken klik hier.

Nieuws

De praktijk is open voor acupunctuur, kruiden en massage. Wanneer u een afspraak voor behandeling maakt krijgt u een bevestiging per mail toegezonden met daarbij de leidraad infectie preventie Covid 19. Samen zorgen we voor veiligheid van elkaar.

YOGA LESSEN De yogalessen zijn gestart. Gratis ontspanningsoefeningen van Gonnie zijn te vinden op www.soundcloud.com (zoeken: Gonnie van de Lang).  

NIeuw: binnenkort verschijnen er voedingslijsten met hoog en laag histamine gehalte te gebruiken bij MCAS en histamine intolerantie (medio december 2021)
Binnenkort verschijnt het eerste in Nederland geschreven boek over mestcelactivatiesyndroom (MCAS).  Verschijningsdatum medio januari/februari 2022. Interesse zend mij een mail.

Overgewicht en spijsverteringsklachten gaan veelal samenIn mijn praktijk kijk ik naar je disbalans en constitutie en pas daar de voedingsadviezen samen met de persoon op aan. In combinatie met TCM wordt er een plan op maat gemaakt met snel zichtbare resultaten.  Interesse en gemotiveerd? Maak een afspraak. 

Allergie en intoleranties: er zijn steeds meer mensen die overgevoelig reageren op voeding. Herken je je daarin en ben je op zoek naar handvatten? Triggers kunnen hormonale veranderingen zijn zoals de puberteit, zwangerschap en overgang. 

‘De ware ontdekkingsreis ligt niet in het verkennen van nieuwe streken, maar in het kijken met nieuwe ogen’.

TOP