Scroll naar beneden voor meer informatieMindfulness yoga: Mindfulness betekent 'opmerkzaamheid'.  Bij mindfulness yoga worden yoga oefeningen gebruikt om op een directe en ongekleurde manier ervaringen in jezelf te observeren. Je hoeft voor deze cursus niet dagelijks uren op je yoga matje te oefenen, de kracht van deze cursus is de toepassing in je dagelijkse leven. Bewustwording van je houding en je ademhaling zijn van belang. Binnen deze cursus worden thema's behandeld waar je tegenaan loopt in je dagelijkse praktijk zoals stress en malende gedachten, acceptatie en jezelf mogen zijn, hanteren van werkstress, negatieve en positieve gedachten, automatische piloot, winterdip en zo vele andere onderwerpen uit het dagelijkse leven. Het helpt je om uit de stress stand van rennen, vliegen en maar door gaan te stappen en van de doe-stand in de zijn-stand te komen.

De cursus wordt gegeven in Zwolle en is specifiek voor werknemers van het Deltion college.

Evaluaties mindfulness cursus: in de maanden oktober, november en december 2018 en januari, februari 2019 de cursus gegeven. In totaal 2 cursussen gegeven van 6 avonden die volgeboekt waren met enthousiaste werknemers van diverse afdelingen; onderwijs, beveiliging, administratie,personeelszaken, secretariaat. Heel gevarieerde groepen. De combi 25 % therorie en 75% praktijk  sprak iedereen aan. Een uitgebreide cursusmap hoorde bij de cursus en het Deltion zorgde voor een heerlijke uitgebreide lunch. Veel ervaringen zijn er uitgewisseld en veel geoefend. Uit de evaluaties bleek dat de cursisten heel tevreden waren en het geleerde goed konden gebruiken binnen hun werk en prive.

Workshop Mindfulness yoga en vitaliteit voor Florente basisscholen in Amsterdam. Deze is gegeven op 29 mei 2019 op de jaarlijkse studiedag voor alle leerkrachten waarbij er keuze workshops worden aangeboden. Een schitterend programma met cursusmap daarvoor ontwikkeld waarbij oefenen centraal staat met: hoe stop je rennen, vliegen en maar doorgaan. Wat zijn stress bronnen en je eigen stress containers en het belang van goed ademen. Deze twee workshops zijn inmiddels gegeven met twee zeer enthousiaste groepen leerkrachten. Op een schitterende locatie Regardz Planetarium in Amsterdam.Een topdag met lovende evaluaties.

mindfulness1

mindfulness2

 

 

 

bel mij om informatie te geven / afspraak te maken

Voor meer informatie of om een afspraak te maken klik hier.

Nieuws

De webshop is verplaatst naar de website www.mestcelactivatie-syndroom.nl  ook te vinden via www.mcasnederland.nl   Alle boeken en andere producten zijn via deze site te bestellen.

De yogagroepen voor 2024-2025 worden samengesteld. Er zijn op dit moment 2 plaatsen vrij; één voor woensdaggroep 1 en één voor groep 3

Overgewicht en spijsverteringsklachten gaan veelal samenIn mijn praktijk kijk ik naar jouw disbalans en constitutie. Voedingsadviezen in combinatie met acupunctuur zijn een schitterend hulpmiddel. Er wordt een plan op maat gemaakt met snel zichtbare resultaten. Interesse? Maak  een afspraak voor advies en behandeling. 

Allergie en intoleranties: er zijn steeds meer mensen die overgevoelig reageren op voeding. Herken je je daarin en ben je op zoek naar handvatten?  

‘De ware ontdekkingsreis ligt niet in het verkennen van nieuwe streken, maar in het kijken met nieuwe ogen.'

TOP