Scroll naar beneden voor meer informatie 

Praktische informatie voor Wierden en Azelo

Inschrijving is voor een periode van september tot mei. Vanaf april worden de data voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt en kun je je inschrijven of opzeggen. Bij inschrijving voor de cursus wordt een aanbetaling van € 25,00 betaald, daarmee reserveer je een plaats. Wanneer je verzekerd wilt zijn van een plek is vanwege de grote belangstelling op tijd reserveren van belang. De aanbetaling wordt in mindering gebracht op het lesgeld. Indien er na reservering van een plaats wordt afgezegd wordt dit bedrag niet gerestitueerd. Wanneer bij deelname aan de cursus tussentijds wordt opgezegd vindt er geen restitutie van het cursusgeld plaats. Het lesgeld bedraagt € 9,30 incl 9 % BTW  per les. De betaling en opgave is voor het hele cursusjaar.

In verband met de corona richtlijnen zijn de yogalessen aangepast en worden deze in kleine groepen gegeven. Alle cursisten zijn hierover geinformeerd en bij veranderingen vanuit de regering worden deze direct per mail gecommuniceerd met iedere cursist. Binnen de lessen worden de voorschriften strikt nageleefd.

Verantwoordelijkheid
De cursist neemt op eigen verantwoording deel aan de yogalessen. Voor deelname wordt een gezondheidsverklaring door de cursist ingevuld waarin vermeld wordt welke beperkingen of gezondheidsklachten er zijn. Gonnie van de Lang aanvaard geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel dat de cursist tijdens de lessen opdoet. Gonnie zal vanuit haar deskundigheid aanpassingen en adviezen geven bij de oefeningen. Het is aan de cursist om deze adviezen op te volgen en goed te luisteren naar haar/zijn lichaam bij de beoefening van yoga. Binnen de yoga lessen is het van belang om de eigen grenzen en beperkingen te respecteren.

Meenemen
Voor deelname aan de cursus is soepele kleding gewenst bijv. joggingpak
of T-shirt en maillot en om op te liggen een slaapzak, plaid of yogamat. Wanneer je langere tijd yoga wilt beoefenen is een yogamat aan te raden. Neem een flesje water mee. Warme sokken, een extra trui of vest zijn prettig tijdens de ontspanning aan het einde van de les om je lichaam warm te houden. Zorg dat je vijf minuten van tevoren aanwezig bent.

Voeding
Het is belangrijk om niet vlak van tevoren veel te eten. Een volle maag belemmert het lichaam om de oefeningen goed uit te kunnen voeren.
Drink voor en na de les veel water. Hierdoor kunnen afvalstoffen die zijn vrijgekomen beter worden afgevoerd.

Opgave
Voor deelname of wanneer je nadere informatie wilt, kun je daarvoor altijd contact met mij opnemen.
Bij opgave voor de cursus zul je verzocht worden een gezondheidsverklaring en een aanmeldingsformulier in te vullen en op te zenden met de aanbetaling van €25,00. Naast het deelnemen op een yoga groep is er een mogelijkheid om privélessen te krijgen waarbij aandacht wordt besteed aan ademhalings- en ontspanningsoefeningen.

Thuis oefenen
Ademhalings en ontspanningsoefeningen zijn door Gonnie ingesproken en deze oefeningen zijn te vinden op SoundcloudZo kan iedere cursist in eigen tijd bezig gaan met zijn gezondheid en ontspanning. Er zijn oefeningen voor volwassenen en kinderen te vinden op deze site. Laat je verrassen door het effect van regelmatig oefenen.

bel mij om informatie te geven / afspraak te maken

Voor meer informatie of om een afspraak te maken klik hier.

Nieuws

De praktijk is open voor acupunctuur, kruiden en massage. Wanneer u een afspraak voor behandeling maakt krijgt u een bevestiging per mail toegezonden met daarbij de leidraad infectie preventie Covid 19. Samen zorgen we voor veiligheid van elkaar.

YOGA LESSEN De yogalessen zijn gestart. Gratis ontspanningsoefeningen van Gonnie zijn te vinden op www.soundcloud.com (zoeken: Gonnie van de Lang).  

NIeuw: binnenkort verschijnen er voedingslijsten met hoog en laag histamine gehalte te gebruiken bij MCAS en histamine intolerantie (medio december 2021)
Binnenkort verschijnt het eerste in Nederland geschreven boek over mestcelactivatiesyndroom (MCAS).  Verschijningsdatum medio januari/februari 2022. Interesse zend mij een mail.

Overgewicht en spijsverteringsklachten gaan veelal samenIn mijn praktijk kijk ik naar je disbalans en constitutie en pas daar de voedingsadviezen samen met de persoon op aan. In combinatie met TCM wordt er een plan op maat gemaakt met snel zichtbare resultaten.  Interesse en gemotiveerd? Maak een afspraak. 

Allergie en intoleranties: er zijn steeds meer mensen die overgevoelig reageren op voeding. Herken je je daarin en ben je op zoek naar handvatten? Triggers kunnen hormonale veranderingen zijn zoals de puberteit, zwangerschap en overgang. 

‘De ware ontdekkingsreis ligt niet in het verkennen van nieuwe streken, maar in het kijken met nieuwe ogen’.

TOP