Scroll naar beneden voor meer informatieJaarlijks geeft Gonnie sinds 2005 voetmassage cursussen bij Syntra West in Brugge. In totaal hebben er meer dan 300 mensen deelgenomen aan de voetmassage cursussen in Brugge, Kortrijk en Gent. De cursisten zijn ieder jaar zeer enthousiast en geven een goed als eindscore.

 

Syntra West is een opleidingsinstituut dat in 1960 werd opgericht onder de naam Vormingsinstituut voor KMO. Deze campus biedt opleidingen in diverse sectoren aan, zowel in dag- als avondonderwijs in zes campussen verspreid over heel West-Vlaanderen. De praktijkgerichte aanpak staat ervoor garant dat je de kennis die je bij Syntra West opdoet, ook meteen professioneel kunt toepassen. Sinds 2002 draagt het de naam Syntra West. In maart 2005 behaalde Syntra West de ISO -certificatie voor de hele organisatie.

Gonnie geeft al vele jaren een keer per jaar in het najaar op de campus in Brugge voet- en onderbeenmassage cursussen. Na het verschijnen van haar eerste boek 'Op goede voet' in 2000 kwam er een uitnodiging om een lezing te geven over haar boek met de voetmassage technieken. Van het een kwam het ander en sinds 2005 geeft Gonnie jaarlijks voetmassage cursussen bij Syntra West op de campus in de schitterende plaats Brugge. Daarnaast is Kortrijk en Gent voor Syntra.

De groepen zijn altijd volgeboekt met zeer enthousiaste cursisten. Regelmatig zijn er zelfs belangstellenden uit Nederland aanwezig. Cursisten die wonen in Brabant of de grensstreek.

De evaluaties zijn zeer goed en de eendaagse cursus is praktisch, ieder kan direct aan de slag met de geleerde voetmassage technieken. Sinds dit jaar (2016) krijgen de cursisten het derde boek van Gonnie 'Gezonde voeten, een goede basis' (het vervolg op 'Op goede voet') gratis bij de cursus. Zo kan de cursist de foto's met de voetmassage technieken met de informatie over essentiele olien thuis bestuderen. 

Gonnie hoopt nog vele jaren voor Syntra West les te blijven geven aan zeer positieve, leergierige cursisten. Tevens ieder jaar te genieten van de schitterende stad Brugge en omgeving.

Najaar 2018 Brugge wederom een voetmassage cursus in oktober bij Syntra West in Brugge gegeven. Al meer dan 15 jaar geef ik les bij Belgie. Wat een mooie stad en wat fantastisch om les te mogen geven bij Syntra West. Dit jaar een groep met vrouwen en zelfs twee mannen. Zeer enthousiast en leergierig. Een topweekend gehad. 

Foto's oktober Brugge

20181020 152825 resized 20181020 152902 resized
20181020 152933 resized 20181020 152946 resized


Voorjaar 2018 heeft Gonnie een voetmassage cursus gegeven in Gent. Wederom een succes met een zeer enthousiaste groep cursisten. De evaluatie was uitstekend. Iedere cursist ging zeer enthousiast naar huis en kon direct aan de slag met de toepassing van al het geleerde.

Foto's 2018 Gent

 gent 1  gent 2


Foto's 2017 voetmassage cursus voor Syntra West in Brugge met wederom zeer enthousiaste cursisten uit verschillende disciplines aanwezig. Zoals schoonheidsspecialisten, voetverzorgers, masseurs, voetreflexologen,verpleegkundigen en verzorgenden en belangstellenden die het voor zichzelf of voor in hun vriendenkring willen gaan toepassen.

Foto’s voetmassage 2017
DSC04675 DSC04676 DSC04678


 

Foto’s 2014 voetmassage cursussen voor Syntra West in Brugge met zeer enthousiaste cursisten.
     
 foto1  foto2 foto5
 foto3  foto4  
     
Foto’s 2016 voetmassage cursussen
     

bel mij om informatie te geven / afspraak te maken

Voor meer informatie of om een afspraak te maken klik hier.

Nieuws

De webshop is verplaatst naar de website www.mestcelactivatie-syndroom.nl  ook te vinden via www.mcasnederland.nl   Alle boeken en andere producten zijn via deze site te bestellen.

Overgewicht en spijsverteringsklachten gaan veelal samenIn mijn praktijk kijk ik naar jouw disbalans en constitutie. Voedingsadviezen in combinatie met acupunctuur zijn een schitterend hulpmiddel. Er wordt een plan op maat gemaakt met snel zichtbare resultaten. Interesse? Maak  een afspraak voor advies en behandeling. 

Allergie en intoleranties: er zijn steeds meer mensen die overgevoelig reageren op voeding. Herken je je daarin en ben je op zoek naar handvatten?  

‘De ware ontdekkingsreis ligt niet in het verkennen van nieuwe streken, maar in het kijken met nieuwe ogen.'

TOP