Scroll naar beneden voor meer informatieErvaring cursisten
Bij het rolmenu voetmassage staan de ervaringen van de cursisten op de voetmassagecursus vermeld.

Onderstaand een reactie wat een voetmassage les in beweging kan brengen wanneer een zaadje is geplant.

Beste Gonnie, ooit heb ik les van jou mogen ontvangen op het Deltion College, bij de verpleegkunde opleiding. Ik wil je graag laten weten dat jij, d.m.v. de les: voetmassage, een zaadje bij mij hebt geplant. Deze les is mij zó bijgebleven. Heb het later tijdens mijn werk in de psychiatrie, en nu als wijkverpleegkundige veel toegepast. Ook binnen mijn gezin. 
De kracht van massage ervaar ik als enorm. 
Inmiddels heb ik mijn eigen praktijk in verlies- en rouwbegeleiding en ga ik eind dit jaar een massageopleiding starten met als doel rouwmassages te gaan geven. Ik was al langer voornemend om contact met je te leggen. 
Want... ik ben je heel, heel erg dankbaar!
Ik merk zelf dat het typen van de woorden eigenlijk tekort doet aan wat ik voel, maar ik hoop dat je het door de woorden heen voelt. Ik hoop dat het goed met je gaat en wellicht ooit tot ziens!

Hartegroeten, Marije Hekman-Ruinemans. 

 

 

bel mij om informatie te geven / afspraak te maken

Voor meer informatie of om een afspraak te maken klik hier.

Nieuws

De webshop is verplaatst naar de website www.mestcelactivatie-syndroom.nl  ook te vinden via www.mcasnederland.nl   Alle boeken en andere producten zijn via deze site te bestellen.

Overgewicht en spijsverteringsklachten gaan veelal samenIn mijn praktijk kijk ik naar jouw disbalans en constitutie. Voedingsadviezen in combinatie met acupunctuur zijn een schitterend hulpmiddel. Er wordt een plan op maat gemaakt met snel zichtbare resultaten. Interesse? Maak  een afspraak voor advies en behandeling. 

Allergie en intoleranties: er zijn steeds meer mensen die overgevoelig reageren op voeding. Herken je je daarin en ben je op zoek naar handvatten?  

‘De ware ontdekkingsreis ligt niet in het verkennen van nieuwe streken, maar in het kijken met nieuwe ogen.'

TOP