Scroll naar beneden voor meer informatieHistamine poster

PDFPrinten
Prijs
12,95 €
Beschrijving
€12,95 incl. 21 % BTW nu te bestellen.


Nieuw
Poster met Voedingsmiddelen
met een laag-matig en hoog histaminegehalte
Te gebruiken bij MCAS & HIT & DAO
Mestcelactivatiesyndroom & Histamine intolerantie

& DAO enzymstoornis


 

218 poster

 

Deze poster geeft een overzichtelijk beeld van de voedingsmiddelen die histamine hoog - matig en laag zijn. Daarnaast voedingsmiddelen die histamine vrijmakers zijn en additieven; E nummers. De poster bevat twee zijden met een paar honderd voedingsmiddelen overzichtelijk geordend.  De lijsten zijn een richtlijn! Er is geen absolute lijst. Iedere persoon met MCAS & histamine intolerantie reageert individueel. Voor de poster is gebruik gemaakt van verschillende betrouwbare bronnen onder meer: voedingswaarde.nl, allergieplatform, SIGHI foodlist, histamine vrij Nederland, mastcell30.com, Wageningen university en eigen ervaring.
 

 1. Honderden voedingsmiddelen in kaart! In één oogopslag zien welke voedingsmiddelen hoog, matig en laag in histamine zijn. Welke histamine vrijmakers zijn en de -nummers die histamine vrijmaken en allergie veroorzaken.
 2. Een FANTASTISCH HULPMIDDEL om te gebruiken met een duidelijk overzicht van alle voedingsmiddelen.
 3. WEES CREATIEF – bij het gebruik van de voedingsmiddelenposter en zorg voor variatie in een maaltijd.
 4. WEES GEWAARSCHUWD – je histamine emmer kan overstromen wanneer je te veel voedingsmiddelen met een hoog-matig histaminegehalte nuttigt.
 5. WEES ALERT OP SIGNALEN – luister naar je lichaam en de signalen van een histamine reactie.
 6. DISCLAIMER – raadpleeg een arts bij gezondheidsklachten, vraag deskundige hulp voor voedingsadviezen en ondersteuning. De poster is niet bedoeld als vervanging voor medisch advies.
 7. AFMETING POSTER – 48 cm breed en x 68 cm hoog. De poster is zeer goed leesbaar en overzichtelijk.
 8. Let op: deze poster wordt twee keer gevouwen geleverd in een envelop. Daardoor per voedingsmiddelen groepen goed te lezen wanneer je deze als 'een folderboekje' wilt gebruiken. Op de voorzijde staan alle voedingsmiddelen gegroepeerd. Op de achterzijde staan de dranken en de additieven vermeld. Je kunt de poster dus ook prima meenemen voor onderweg.
 9. Verzendkosten
  Binnen Nederland: € 4,50
  Binnen Europa: € 7,50
  Verzending normaliter 2-4 werkdagen (binnen Nederland). 
 10. Wilt u de poster als pakket in een posterrol geleverd krijgen dan valt dit onder pakketverzending. De verzendkosten zijn dan €8,50. Graag bij de bestelling dit vermelden.

Bestellen

Bestellen kan door het invullen en verzenden van bijgaand formulier.
Uw bestelling wordt zo spoedig mogelijk naar het door u opgegeven adres gezonden, zodra het
totaalbedrag van uw bestelling, is bijgeschreven.
(gegevens van bankrekening treft u aan op het bestelformulier)


>> naar bestelformulier Nederland
 

>> naar bestelformulier overige landen binnen Europa

bel mij om informatie te geven / afspraak te maken

Voor meer informatie of om een afspraak te maken klik hier.

Nieuws

 

YOGA LESSEN De inschrijving voor de yogacursussen die starten in september 2022 zijn gestart. Half mei stoppen de yoga lessen van dit seizoen. De yogalessen zijn op di in Azelo en wo in Wierden. Gratis door Gonnie ingesproken ontspanningsoefeningen zijn te vinden op www.soundcloud.com (zoekwoord: Gonnie van de Lang).  

Overgewicht en spijsverteringsklachten gaan veelal samenIn mijn praktijk kijk ik naar jouw disbalans en constitutie. Voedingsadviezen in combinatie met acupunctuur zijn een schitterend hulpmiddel. Er wordt een plan op maat gemaakt met snel zichtbare resultaten. Interesse? Maak gauw een afspraak voor advies en behandeling. 

Allergie en intoleranties: er zijn steeds meer mensen die overgevoelig reageren op voeding. Herken je je daarin en ben je op zoek naar handvatten?  

‘De ware ontdekkingsreis ligt niet in het verkennen van nieuwe streken, maar in het kijken met nieuwe ogen’.

TOP