Scroll naar beneden voor meer informatieE-BOOK ‘OP GOEDE VOET, EEN STEVIGE BASIS’. Bestel nu

voetenOP GOEDE VOET, EEN STEVIGE BASIS

De genezende kracht van voetmassage en oefeningen.

Een stevige basis is van belang bij alles wat we doen. Het geeft stabiliteit, rust en evenwicht, zowel lichamelijk en geestelijk.

Dit boek is bedoeld voor iedereen die het gegrond zijn wil optimaliseren en geïnteresseerd is in de heilzame werking van voetmassage en gezondheidsoefeningen. Het is met name bedoeld als een praktijkboek, de theorie is aanvullend, illustratief en ter ondersteuning van de praktische toepassing ervan.

Diverse hoofdstukken zijn gewijd aan voetmassagetechnieken die primair tot doel hebben het verminderen van spanning op zowel lichamelijk als psychisch vlak voorzien van duidelijke foto’s van de voetmassagetechnieken aangevuld met instructiefilmpjes.

De diverse gezondheids- en grondingsoefeningen, rijk geïllustreerd met tekeningen, hebben een positieve uitwerking op het gehele lichaam.

Daarnaast geeft dit boek aanvullende informatie over relevante massageoliën zoals de essentiële en vette plantoliën.

De voetmassagetechnieken en oefeningen zijn met behulp van dit boek, voor iedereen direct toepasbaar. Doen en ervaren tezamen met vertrouwen hebben in de helende werking is van grote waarde. De oefeningen met bijbehorende illustraties nodigen uit om zelf aan de slag te gaan. Dit boek is de compleet herziene versie van mijn eerder verschenen boeken Op goede voet’ en ‘Gezonde voeten, een goede basis’.


- een praktisch hanteerbare, beveiligde e-book versie
- 120 pagina’s fullcolour
- rijk geïllustreerd met kleurenfoto's
- 37 voetmassage technieken voorzien van kleurenfoto’s met omschrijving
- instructiefilmpjes van de voetmassage technieken
- gezondheidsoefeningen voor de voeten, benen en gehele lichaam
- duidelijke illustratieve tekeningen bij de oefeningen

- € 14,95 incl. btw, na overmaking van het bedrag wordt de link via de mail gezonden.

VOOR BESTELLEN DE VOLGENDE LINK AANKLIKKEN >>

Link voor bestellen

De gespecifeerde inhoudsopgave is te zien door deze link te openen!

inhoud1

inhoud2

inhoud3

inhoud4

inhoud5

 

VOOR BESTELLEN DE VOLGENDE LINK AANKLIKKEN >> 
E-book Op goede voet een stevige basis Bestel nu

 

 

bel mij om informatie te geven / afspraak te maken

Voor meer informatie of om een afspraak te maken klik hier.

Nieuws

 

YOGA LESSEN De inschrijving voor de yogacursussen die starten in september 2022 zijn gestart. Half mei stoppen de yoga lessen van dit seizoen. De yogalessen zijn op di in Azelo en wo in Wierden. Gratis door Gonnie ingesproken ontspanningsoefeningen zijn te vinden op www.soundcloud.com (zoekwoord: Gonnie van de Lang).  

Overgewicht en spijsverteringsklachten gaan veelal samenIn mijn praktijk kijk ik naar jouw disbalans en constitutie. Voedingsadviezen in combinatie met acupunctuur zijn een schitterend hulpmiddel. Er wordt een plan op maat gemaakt met snel zichtbare resultaten. Interesse? Maak gauw een afspraak voor advies en behandeling. 

Allergie en intoleranties: er zijn steeds meer mensen die overgevoelig reageren op voeding. Herken je je daarin en ben je op zoek naar handvatten?  

‘De ware ontdekkingsreis ligt niet in het verkennen van nieuwe streken, maar in het kijken met nieuwe ogen’.

TOP