Scroll naar beneden voor meer informatieVOOR BESTELLEN DE VOLGENDE LINK AANKLIKKEN >> 
E-book Energiek en vitaal Vijf elementen. Bestel nu 


De link naar het e-book wordt via de mail verzonden na ontvangst van de betaling.

 

Voorpagina

ENERGIEK EN VITAAL
DE VIJF ELEMENTEN
Regelmatig en dagelijks bewegen zorgen voor een goede circulatie van energie. Oefeningen zijn essentieel om te doen voor het behoud van de gezondheid en voor het verhogen van de weerstand tegen de stress van iedere dag. Dit praktijkboek bestaat uit twee delen, een theoretisch deel met achtergrondinformatie over de traditionele Chinese geneeskunde en een praktisch deel met oefeningen. De Chinese geneeskunde is een complex gebied en is niet zomaar even kort samen te vatten in een boek. Dit zou de pracht van deze bijzondere geneeskunde tenietdoen. Wel is er getracht om ‘een tipje van de sluier’ van deze andere kijk op ziek en gezond zijn op te lichten.

Dit boek biedt in het eerste deel een kennismaking met de traditionele Chinese geneeskunde met aspecten als yin en yang, de vitale basissubstanties, de vijf Chinese elementen en de Oosterse visie op ziek en gezond. De ‘interne, externe en overige oorzaken van ziekten’ worden behandeld zoals emoties, leefwijze en voeding.
Deel twee bevat praktische oefeningen vanuit de qigong en de yoga, die een positieve invloed hebben op onze gezondheid. Als rode draad binnen dit boek worden de vijf Chinese elementen gebruikt, waarin oefeningen voor elk element met de daarbij behorende organen beschreven. Diverse hulpmiddelen, voedingsadviezen en praktische tips worden behandeld. De schat van informatie uit mijn eerder verschenen boek (Energiek en vitaal in de overgang) is herschreven voor alle doelgroepen en nu verzameld in een praktisch hanteerbare e-book versie. De oefeningen met bijbehorende illustraties nodigen uit om zelf aan de slag te gaan.

- een praktisch hanteerbare, beveiligde e-book versie
- 100 pagina's fullcolour
- rijk geïllustreerd met kleurenfoto's
- duidelijke illustratieve tekeningen bij de oefeningen

- € 12,50 incl. btw, na overmaking van het bedrag wordt de link via de mail gezonden.

VOOR BESTELLEN DE VOLGENDE LINK AANKLIKKEN >> 
E-book Energiek en vitaal Vijf elementen. Bestel nu 

De gespecifeerde inhoudsopgave is te zien door deze link te openen!

Inhoudsopgave

Pagina

Nog een pagina

Achterzijde

VOOR BESTELLEN DE VOLGENDE LINK AANKLIKKEN >> 
E-book Energiek en vitaal Vijf elementen. Bestel nu 

 

bel mij om informatie te geven / afspraak te maken

Voor meer informatie of om een afspraak te maken klik hier.

Nieuws

 

YOGA LESSEN De inschrijving voor de yogacursussen die starten in september 2022 zijn gestart. Half mei stoppen de yoga lessen van dit seizoen. De yogalessen zijn op di in Azelo en wo in Wierden. Gratis door Gonnie ingesproken ontspanningsoefeningen zijn te vinden op www.soundcloud.com (zoekwoord: Gonnie van de Lang).  

Overgewicht en spijsverteringsklachten gaan veelal samenIn mijn praktijk kijk ik naar jouw disbalans en constitutie. Voedingsadviezen in combinatie met acupunctuur zijn een schitterend hulpmiddel. Er wordt een plan op maat gemaakt met snel zichtbare resultaten. Interesse? Maak gauw een afspraak voor advies en behandeling. 

Allergie en intoleranties: er zijn steeds meer mensen die overgevoelig reageren op voeding. Herken je je daarin en ben je op zoek naar handvatten?  

‘De ware ontdekkingsreis ligt niet in het verkennen van nieuwe streken, maar in het kijken met nieuwe ogen’.

TOP