Scroll naar beneden voor meer informatieVOOR BESTELLEN DE VOLGENDE LINK AANKLIKKEN >>> 
E-book ELK SEIZOEN IN JE ELEMENT. Bestel nu  


De link naar het e-book wordt via de mail verzonden na ontvangst van de betaling.
Open de link voor de specifieke INHOUDSOPGAVE van het e-book 'Elk seizoen in je element

eb-elk-seizoen-in-je-element-frontELK SEIZOEN IN JE ELEMENT
Gezondheidsadviezen en oefeningen voor ieder seizoen

In "Elk seizoen in je element" beschrijft Gonnie van de Lang de kenmerken en invloed van de seizoenen op de stemming en de gezondheid van de mens. Je gezond voelen, vol goede energie en in harmonie met jezelf en met de seizoenen, is dat niet waar ieder mens naar streeft? Toch voelen veel mensen zich niet altijd optimaal, door interne oorzaken als emoties en gevoelens of door externe oorzaken als klimaatveranderingen en de licht/donker cyclus. Veelal beseft men pas hoe belangrijk het is om gezond te zijn wanneer zich klachten voordoen. Elk seizoen heeft zo zijn specifieke eigenschappen die ieder van ons beïnvloeden.

Dit boek is bedoeld voor iedereen die wil weten hoe de seizoenen onze gezondheid beïnvloeden en hoe we hier mee om kunnen gaan. Per seizoen worden veel voorkomende gezondheidsklachten beschreven met suggesties ter voorkoming en behandeling hiervan. In dit boek staan op ieder jaargetijde afgestemde wenken, oefeningen en waardevolle tips om je prettig te voelen én gezond te blijven. De theorie is op een makkelijk leesbare wijze geschreven, aangevuld met diverse gezondheidsoefeningen die door iedereen praktisch en direct toepasbaar zijn.
Het boek informeert vanuit zowel de Westerse- en de Oosterse leer, met adviezen over essentiële oliën, gezonde leefwijze en voeding. Diverse recepten gericht op elk seizoen en mogelijk voorkomende klachten maken het geheel compleet.
Dit boek is de compleet, uitgebreide, herziene versie van mijn eerder verschenen boek en is rijk geïllustreerd met foto's en diverse links naar aanvullende sites. De oefeningen zijn per seizoen geordend en voorzien van illustraties zodat je zelf aan de slag kunt gaan.

- een praktisch hanteerbare, beveiligde e-book versie
- 208 pagina's fullcolour
- rijk geïllustreerd met kleurenfoto's
- duidelijke illustratieve tekeningen bij de oefeningen
- diverse links naar sites voor aanvullende informatie.
- €15,50 incl btw, na overmaking van het bedrag wordt de link via de mail gezonden.

VOOR BESTELLEN DE VOLGENDE LINK AANKLIKKEN >>> 
E-book ELK SEIZOEN IN JE ELEMENT. Bestel nu  

Open de link voor de specifieke INHOUDSOPGAVE van het e-book 'Elk seizoen in je element

 elk-seizoen-in-je-element-inhoudsopgave

eb-elk-seizoen-in-je-element-1

eb-elk-seizoen-in-je-element-2

eb-elk-seizoen-in-je-element-3

eb-elk-seizoen-in-je-element-4

eb-elk-seizoen-in-je-element-5

eb-elk-seizoen-in-je-element-6

eb-elk-seizoen-in-je-element-7

eb-elk-seizoen-in-je-element-back

VOOR BESTELLEN DE VOLGENDE LINK AANKLIKKEN >>> 
E-book ELK SEIZOEN IN JE ELEMENT. Bestel nu  

 

bel mij om informatie te geven / afspraak te maken

Voor meer informatie of om een afspraak te maken klik hier.

Nieuws

 

YOGA LESSEN De inschrijving voor de yogacursussen die starten in september 2022 zijn gestart. Half mei stoppen de yoga lessen van dit seizoen. De yogalessen zijn op di in Azelo en wo in Wierden. Gratis door Gonnie ingesproken ontspanningsoefeningen zijn te vinden op www.soundcloud.com (zoekwoord: Gonnie van de Lang).  

Overgewicht en spijsverteringsklachten gaan veelal samenIn mijn praktijk kijk ik naar jouw disbalans en constitutie. Voedingsadviezen in combinatie met acupunctuur zijn een schitterend hulpmiddel. Er wordt een plan op maat gemaakt met snel zichtbare resultaten. Interesse? Maak gauw een afspraak voor advies en behandeling. 

Allergie en intoleranties: er zijn steeds meer mensen die overgevoelig reageren op voeding. Herken je je daarin en ben je op zoek naar handvatten?  

‘De ware ontdekkingsreis ligt niet in het verkennen van nieuwe streken, maar in het kijken met nieuwe ogen’.

TOP