Scroll naar beneden voor meer informatieMindfulness yoga: cursussen in Wierden. Mindfulness betekent 'opmerkzaamheid'.  Bij mindfulness yoga worden yoga oefeningen gebruikt om op een directe en ongekleurde manier ervaringen in jezelf te observeren. Je hoeft voor deze cursus niet dagelijks uren op je yoga matje te oefenen, de kracht van deze cursus is de toepassing in je dagelijkse leven. Bewustwording van je houding en je ademhaling zijn van belang. Binnen deze cursus worden thema's behandeld waar je tegenaan loopt in je dagelijkse praktijk zoals stress en malende gedachten, acceptatie en jezelf mogen zijn, hanteren van werkstress, negatieve en positieve gedachten, automatische piloot, winterdip en zo vele andere onderwerpen uit het dagelijkse leven. Het helpt je om uit de stress stand van rennen, vliegen en maar door gaan te stappen en van de doe-stand in de zijn-stand te komen.

De cursus start in april tot begin juni 2018 op de donderdagmiddag en een cursus op de donderdagavond. Er is een mogelijkheid om een leskaart aan te schaffen van 5 of 6 lessen.

Data 2018:   5/4 - 19/4 - 17/5 -24/5 - 31/5 -7/6.

Leskaarten van 5 lessen €92,00 en van 6 lessen €82,00 (korting bij 6 lessen).

Groep 1 avond :19.30 - 21.00 uur   Groep 1 middag: 14.30 - 16.00 uur  

Inbegrepen bij de cursus: bij iedere les krijgt de deelnemer een uitdraai met  literatuur en oefeningen.

Aantal deelnemers:
er wordt gewerkt in een groep van maximaal 12 personen.Locaties: ontmoetingscentrum Wierden spoorstraat 7, gratis parkeren tegenover het centrum.

Informatie en opgave: 
via de mail of telefonisch.  Wanneer u interesse hebt in deze cursus kunt u mij een mail zenden met uw gegevens. Er is geen ervaring of bekendheid met yoga vereist. De cursus is voor iedereen die belangstelling heeft in het onderwerp. 

bel mij om informatie te geven / afspraak te maken

Voor meer informatie of om een afspraak te maken klik hier.

Nieuws

Schitterende boeken actie:

Het  boek 'Gezonde voeten, een goede basis' van €17,00 voor €5,30 incl BTW en het boek 'Energiek en vitaal in de overgang' van €22,50 voor €10,50 incl BTW te bestellen via de webshop.

Mindfulness yoga Wierden In april start weer een nieuwe cursus, zie op de site de informatie. Wil je stoppen met rennen, vliegen en maar doorgaan en tips voor meer rust en ontspanning dan is deze cursus iets voor jou! Leskaarten aan te schaffen van 5-6 lessen.

Workshop Healthy ageing en zhi neng qigong  wegens groot succes is er op vrijdag 9 maart 2018 tevens een dag gepland in Baarn. Een dag om heerlijk te genieten en te relaxen en veel te leren. Info zie workshops op deze site.

Allergie: er zijn steeds meer mensen die overgevoelig reageren op voeding en intoleranties daarvoor hebben opgebouwd. Herken je je daarin en ben je op zoek naar handvatten?

‘De ware ontdekkingsreis ligt niet in het verkennen van nieuwe streken, maar in het kijken met nieuwe ogen’.

TOP