Scroll naar beneden voor meer informatieMindfulness yoga: cursussen in Wierden. Mindfulness betekent 'opmerkzaamheid'.  Bij mindfulness yoga worden yoga oefeningen gebruikt om op een directe en ongekleurde manier ervaringen in jezelf te observeren. Je hoeft voor deze cursus niet dagelijks uren op je yoga matje te oefenen, de kracht van deze cursus is het dagelijks toepassen van de tips en oefeningen. Wanneer je je broodje smeert, je haren kamt, in een rij voor de kassa staat te wachten en ga zo maar door. Bewustwording van je houding en je ademhaling zijn van belang. Binnen deze cursus worden thema's behandeld waar je tegenaan loopt in je dagelijkse praktijk zoals stress en malende gedachten, acceptatie en jezelf mogen zijn, hanteren van werkstress, negatieve en positieve gedachten, automatische piloot, winterdip en zo vele andere onderwerpen uit het dagelijkse leven. Het helpt je om uit de stress stand van rennen, vliegen en maar door gaan te stappen en van de doe-stand in de zijn-stand te komen.

Iedere maand zijn er twee momenten gepland op de  donderdag middag en een cursus  op de  donderdag avond in Wierden. De cursus start in januari tot en met juni 2018. Er is een mogelijkheid om een leskaart aan te schaffen van 8-10 of 12 lessen.

Data 2018: 11/1- 25/1 - 1/2 - 22/2 -8/3 - 22/3 - 5/4 - 19/4 - 10/5 -24/5 - 31/5 en 7/6.

Leskaarten van 8 lessen = €132,00; 10 lessen kaart = €155,00; 12 lessenkaart = €180,00

Wil je kennismaken met de mindfulness yoga dan zijn er twee momenten gepland op  donderdag 2 november en 30 november. De thema's zijn stress herkennen op 2/11 en goed in je kracht, je centrum staan op 30 /11. De les is €16,50 per les inclusief lesmateriaal.

Groep 1 avond :19.30 - 21.00 uur   Groep 1 middag: 14.30 - 16.00 uur  

Inbegrepen bij de cursus: Bij iedere les krijgt de deelnemer een uitdraai met  literatuur en oefeningen.

Aantal deelnemers:
er wordt gewerkt in een groep van maximaal 12 personen.Locaties: ontmoetingscentrum Wierden spoorstraat 7, gratis parkeren tegenover het centrum.

Informatie en opgave: 
via de mail of telefonisch.  Wanneer u interesse hebt in deze cursus kunt u mij een mail zenden met uw gegevens. Er is geen ervaring of bekendheid met yoga vereist. De cursus is voor iedereen die belangstelling heeft in het onderwerp. 

bel mij om informatie te geven / afspraak te maken

Voor meer informatie of om een afspraak te maken klik hier.

Nieuws

Schitterende boeken actie:

Het  boek 'Gezonde voeten, een goede basis' van €17,00 voor €5,30 incl BTW en het boek 'Energiek en vitaal in de overgang' van €22,50 voor €10,50 incl BTW te bestellen via de webshop.

Nieuw: acupunctuur bij pijnklachten volgens de Balans methode dr. Tan. Dit houdt in acute en chronische pijn, op velerlei plaatsen in het lichaam, met acupunctuur behandelen volgens een zeer specifieke methode. De resultaten zijn zeer verrassend.

Mindfulness yoga Wierden  op donderdag middag en avond 2 en 30 november zijn er weer twee data gepland. Wil je kennismaken met de mindfulness en kijken of het iets voor je is? Geef je op tijd op en doe mee. In januari start weer een nieuwe cursus,  maandelijks twee momenten, zie op de site de informatie. Leskaarten aan te schaffen van 8-10-12 lessen.

Workshop Healthy ageing en zhi neng qigong op vrijdag 15 december in Baarn. Een dag om heerlijk te genieten en te relaxen. Info zie workshops op deze site. Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar!

Allergie: er zijn steeds meer mensen die overgevoelig reageren op voeding en intoleranties daarvoor hebben opgebouwd. Herken je je daarin en ben je op zoek naar handvatten?

‘De ware ontdekkingsreis ligt niet in het verkennen van nieuwe streken, maar in het kijken met nieuwe ogen’.

TOP